Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Campagne omgaan met gevaarlijke stoffen

Maandag 14 mei 2018 heeft staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een campagne over veilig werken met gevaarlijke stoffen afgetrapt. De bewustwordings- en voorlichtingscampagne moet ervoor zorgen dat het aantal slachtoffers van gevaarlijke stoffen op het werk afneemt. Elk jaar overlijden ongeveer 1400 mensen, volgens de SZW, aan de gevolgen van ziektes die verband houden met het werk wat zij doen of hebben gedaan. Bijna 3000 van de sterfgevallen is direct te wijten aan werken met gevaarlijke stoffen. 

Bij BACE Academy staat veiligheid voorop. Ruim een miljoen Nederlanders hebben te maken met gevaarlijke stoffen op het werk. Vaak gaat het om gevaarlijke stoffen als kwartsstof en isocynaten op bouwplaatsen, houtstof in meubelmakerijen, dieselrook in garages en lasrook in metaalbedrijven, maar ook om meelstof in bakkerijen. Bekijk hier onze opleidingen zoals ADR en veilig omgaan met gevaarlijke stoffen, zodat u veiliger kunt werken. 

Bron: ANP, nu.nl

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor