Uw partner in opleiden

Tel: 030 600 50 80  Mail: Info@bace.nl

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Verbod op weekendrust in cabine in Duitsland

Verbod op weekendrust in cabine in Duitsland is een feit

Vanaf 25 mei 2016 geldt in Duitsland het verbod op het genieten van de normale weekendrust van 45 uur in de cabine. TLN pleit nu ook voor een verbod in Nederland. De invoering van het verbod in Duitsland vinden zij zorgelijk en bepleit om, onder deze omstandigheden, ook in Nederland de 45 uur rust in de cabine niet meer toe te staan. In Belgie en Frankrijk geldt dit verbod al. Nu het ook ingevoerd wordt in Duitsland verwacht TLN dat, zonder een verbod in Nederland, de parkeeroverlast enorm wordt in Nederland. 

Chauffeurd die gedwongen worden om in de buurt van het voertuig te bijven en te overnachten, zonder dat er een bed ter beschikking is, zijn volgens de nieuwe wet in overtreding. Dit is vanuit de gedachte dat chauffeurs op deze manier niet voldoende kunnen uitrusten. De eventuele boetes gelden zowel voor de chauffeurs als werkgevers en bedragen respectievelijk 60 en 180 euro voor elk uur dat de chauffeur niet rust, meldt TLN.

Train elke chauffeur wanneer hij/zij rust dient te nemen

Bij BACE Academy staat veiligheid voorop. Bij chauffeursopleidingen kunt u denken aan ADR,werken met gevaarlijke stoffen, chauffeursdag, tachograaf en nog veel meer. Veel van onze trainingen gelden ook nog eens voor de verplichte code 95. Bekijk hier ons aanbod omtrent chauffeursopleidingen. De tachograaf training van BACE Academy leert chauffeurs wanneer ze moeten rusten en hoe zehun gemaakte uren moeten bijhouden. 

BACE Academy is uw opleider

BACE Academy is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor

 


Meld u nu aan voor de BACE nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van BACE in uw mailbox.