Uw partner in opleiden

Tel: 030 600 50 80  Mail: Info@bace.nl

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Nieuwe code 95 nascholing

Nieuwe richtlijnen voor de code 95 

De Europese Commissie heeft een nieuw voorstel voor nieuwe richtlijnen voor de opleiding en nascholing van autobus- en vrachtautochauffeurs. Volgens de commisie zijn de huidige regels moment niet voldoende afgestemd op de behoefte van de bestuurders.

Zuinig rijden

Zo moeten chauffeurs meer op de hoogte zijn van de nieuwste technologie, is er meer aandacht nodig voor zuinig rijden en moeten chauffeurs bewuster leren omgaan met gevaren in het verkeer. De nieuwe richtlijn moet er voor zorgen dat de nascholing minstens één verkeersveiligheidsthema omvat en dat dezelfde onderwerpen niet binnen één cyclus van vijf jaar worden herhaald.

Verzet

Dat laatste punt ligt gevoelig in Nederland. Onze nationale overheid wil juist wél dat het mogelijk blijft om dezelfde lesonderwerpen te volgen voor Code 95 binnen de cyclus van vijf jaar. Het kabinet reageert verder over het algemeen wel met tevredenheid op de voorgestelde wijzigingen. In Duitsland is vorig jaar de wetgeving al aangepast in voorbereiding op het voorstel. Het definitieve voorstel zal in 2018 gerealiseerd worden.

35 uur nascholing haalt u bij BACE Academy

Bij BACE Academy kunt u binnen één week de volledige code 95 behalen. Ook kunt u de kosten verspreiden door elke maand één training te volgen, om op die manier binnen een half jaar de volledige code 95 te behalen. Weet u niet goed welke training u hiervoor wilt volgen? Geen probleem! We hebben voor u code 95 actiepakketten samengesteld. Met deze trainingen behaald u de 35 uur nascholing én ontvangt u een actieprijs waardoor het ook nog eens voordeliger is!

Meer info over onze code 95? Bekijk onze pagina of neem direct contact op via 030 600 50 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

BACE Academy is uw opleider

BACE Academy is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor

 


Meld u nu aan voor de BACE nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van BACE in uw mailbox.