Uw partner in opleiden

Tel: 030 600 50 80  Mail: Info@bace.nl

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Doe vóór 1 september 2017 VCA examen

Per 1 september 2017 verandert VCA examen drastisch

De examens van Basisveiligheid-VCA en VCA VOL gaan per 1 september ingrijpend veranderen. Op dit moment slaagt een kandidaat door goede kennis van feiten over veilig werken te beheersen. Vanaf 1 september staat de werksituatie centraal met kennis- en toepassingsvragen. Daarom worden er momenteel meer examens ingepland. Het nieuwe examen of herexamen kost u straks veel meer inspanning. 

Waarom een nieuw examen voor uw VCA

VCA is waardevol voor de borging van een basisniveau van kennis over veiligheid, gezondheid en milieu. De wens bestaat om VCA ook een rol te laten spelen bij de verandering van gedrag en cultuur. Bovendien is de keten van opdrachtgever tot aannemer tot onderaannemer steeds belangrijker bij veiligheid, gezondheid en milieu. Bij de nieuwe examens wordt daarom vooral naar werksituaties gekeken. Situaties worden beschreven en u geeft dan via de meerkeuzevragen aan welke persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn, wat de juiste werkvolgorde is en welke veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen. Er komen méér en uitgebreidere vragen met méér mogelijke antwoorden. Soms zijn méér antwoorden juist of moeten de antwoorden in de juiste volgorde worden gezet.

Bekijk hier wanneer onze opleiding voor het VCA certificaat start.

BACE Academy is uw opleider

BACE Academy is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor

 


Meld u nu aan voor de BACE nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van BACE in uw mailbox.