Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Inschrijfformulier Code 95 nascholing week

Betreft het een aanmelding voor meerdere personen, dan sturen wij graag een vrijblijvende offerte. BACE Academy verzorgt iweer diverse Code 95 actieweken.Gedurende zo'n week kunt u zich in één keer inschrijven voor 5 modulesen maakt u gebruik van het actietarief. Een aantal van de modules zijnook los te volgen, echter tegen het huidige tarief per module.


Code 95 actieweken (2020):
Veiligheidstraining Vorkhef- of Reachtruck, maandag 12 oktober 2020,  Digitale Tachograaf, dinsdag 13 oktober 2020,  BHV voor beroepschauffeurs, woensdag 14 oktober 2020, Het Nieuwe Rijden donderdag 15 oktober 2020, Techniek en Veiligheid vrijdag 16 oktober 2020. 

VCA basis of VOL, maandag 16 november 2020, Verkeerseducatie, dinsdag 17 november 2020, Digitale Tachograaf, woensdag 18 november 2020, Het Nieuwe Rijden, donderdag 19 november 2020, Veiligheidstraining Vorkhef- of Reachtruck, vrijdag 20 november 2020

 

*Lees hier meer over de verplichte nascholing.

Nieuwegein

Selecteer een datum.

Contactgegevens cursist

Voorletter(s)
Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Aanhef
Burgerservicenummer
Geboortedatum
Geboorteplaats
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail
Telefoonnummer
Mobiel nummer
Betaling door
Hieronder kunt u de gegevens van de opdrachtgever invullen.

Opdrachtgever

Bedrijfsnaam
Invalid Input
Invalid Input
Tussenvoegsel(s)
Invalid Input
Aanhef
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul hier het land in waarin de cursist woonachtig is.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Factuurgegevens

Waar mogen wij de factuur naar toe sturen?
Vul hier het factuuradres in
(sofinummer, kenmerk etc. etc.)
Invalid Input
Invalid Input

Heeft u vragen of opmerkingen?

Invalid Input

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons opleidingsaanbod en relevante opleidingsinformatie?

Toezending informatie

U dient akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor