Uw partner in opleiden

Tel: 030 600 50 80  Mail: Info@bace.nl

Chauffeursopleiding theoriegericht

De behoefte aan gekwalificeerde chauffeurs in Nederland is enorm groot. De groeiende complexiteit van het nationale en internationale verkeer stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van chauffeurs. Met deze opleidingen kunt u voorbereid op weg op een verantwoorde manier.

Het kwaliteitsniveau van chauffeurs is niet alleen van groot belang voor de verkeersveiligheid maar ook voor de concurrentiepositie van het bedrijfsleven en de vervoersondernemingen. Met de juiste diploma’s zijn er altijd voldoende mogelijkheden op een mooie baan in deze branche. Voor een gedegen advies kunt u ook contact opnemen met onze opleidingsadviseurs. Onze trainingen in deze categorie:

Theorie

Bewustwording Beroepschauffeur
Bedrijfshulpverlening voor beroepschauffeurs
Chauffeur afvaltransport
Chauffeur haakarmsysteem
Chauffeur met meerwaarde
Chauffeursdag
Communicatieve vaardigheden / praktische talenkennis voor chauffeurs
Criminaliteitspreventie
Digitale tachograaf training
Fysieke belasting
Gezond op weg
Hygiëne training voor tankwagenchauffeurs levensmiddelen
Lading zekeren
Schadepreventie 1: SAFE Theorie
Voertuigbeheersing
Techniek & Veiligheid

 

BACE Academy is uw opleider

BACE Academy is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor

 


Meld u nu aan voor de BACE nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van BACE in uw mailbox.