Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Bedrijfshulpverlening

BHV-Praktijk-lesBij BACE Academy bent u aan het juiste adres voor opleidingen en advies wanneer het gaat over de bedrijfsveiligheid.                          

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, verplichtingen opgelegd.                      

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en verzorgen onze opleidingen bij voorkeur bij bedrijven op locatie, zodat men in de eigen werkomgeving kan oefenen. Bij deze incompany trainingen kan het lesprogramma aan uw eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast.

Voor individuele aanmeldingen en kleinere groepen kunt u gebruik maken van de open inschrijvingen. Onze opleidingen dragen ertoe bij om de veiligheid binnen uw bedrijf voor u en uw medewerkers zo goed mogelijk te optimaliseren. Hieronder een overzicht van ons opleidingsaanbod. Onze opleidingen, trainingen en cursussen in deze categorie:


Bedrijfshulpverlener (ook herhalingstraining)
Bedrijfshulpverlener voor beroepschauffeurs
BHV en gevaarlijke stoffen
Nascholing Code 95

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor