Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Lean Yellow Belt opleiding

Lean-Yellow-Belt opleiding BACE AcademyDirect inschrijven

Lean is een wereldwijd bewezen en toegepaste verbetermethodiek. Het staat voor het zó inrichten van processen dat je alleen díe dingen doet waardoor de klanttevredenheid omhoog gaat en de deur naar een groter marktaandeel geopend wordt.

Deze aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verkorten van de doorlooptijd en het verhogen van de servicegraad door betere kwaliteit.

Onze opleiding Lean Yellow Belt is zo opgezet dat de cursist in één dag een basis legt voor het begrip van de Lean Management. Enkele essentiële tools en mogelijkheden van het Lean denken komen aan bod. Yellow Belt is de basis voor medewerkers die mee gaan draaien in een Lean proces bij hun werkgever en daar als resource worden ingezet.

Naast de Yellow Belt opleiding verzorgt BACE Academy ook de Green Belt en Black Belt opleiding van Lean die de kandidaat voorbereid op het examen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor