Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Lean Examen

Direct inschrijven

U heeft kennis en vaardigheden opgebouwd op het gebied van Lean en u wilt deze kennis aantonen met een Lean certificaat. Via BACE Academy kunt u een internationaal erkend certificaat voor Lean behalen.

Dankzij het internationale onafhankelijke certificatie programma van de International Independent Board for Lean Certification (IIBLC®) is er nu de mogelijkheid om toe te treden tot de gemeenschap van gecertificeerden in Lean en kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als voor uw bedrijf!

BACE Academy organiseert de theoretische examens van de (IIBLC®) en heeft de coördinatie van het examen in Nederland en vanaf juni 2014 ook in Nordrhein-Westfalen, Duitsland. Elk niveau bevat een schriftelijke bekwaamheidstest. Het examen bestaat uit multiple choice vragen en duurt maximaal 3 uur. Een score van tenminste 70% is vereist om te slagen voor de test. Het Green Belt, Black Belt en Champion examen wordt in de Engelse taal afgenomen en het Yellow Belt Examen in de Nederlandse taal. Bij voldoende resultaat mag men de internationale titel (CGBL®) voeren.

U kunt starten met het certificaat Yellow Belt in Lean of het certificaat Green Belt in Lean en bouwt vervolgens per niveau op naar het certificaat Champion in Lean. U kunt niet direct instappen op het Champion in Lean niveau. Lees hieronder meer over de vervolgniveaus.

Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor