Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

APICS CSCP-opleiding

Direct inschrijven


Certified Supply Chain Professional

De APICS CSCP-opleiding geeft u de benodigde kennis en vaardigheden van de Supply Chain managers van de toekomst. De opleiding wordt aangeboden door ons zusterbedrijf ATIM. U wordt door ATIM optimaal voorbereidt op het CSCP-examen door middel van een zelf ontwikkeld programma dat de 3 geëxamineerde modules omvat.

Het programma levert de logistieke professional de benodigde vaardigheden voor optimaal logistiek management. Dit helpt men in het begrijpen en managen van de complexe moderne logistieke ketens. De cursist leert een Supply Chain strategie te ontwerpen en te ontwikkelen die past bij de algemene bedrijfsstrategie.


Met behulp van het CSCP-programma gaat u:

  • competenties ontwikkelen waarmee u de productiviteit verhoogt, beter samenwerkt en sneller innoveert;
  • kennis ontwikkelen over zaken die een positief effect hebben op leveringstijden, voorraden, productiviteit en winstgevendheid;
  • uw kennis vergroten op het gebied van ketenmanagement;
  • uw carrière een positieve impuls geven door middel van toepasbare kennis en expertise.
  • Het examen bestaat uit 150 vragen
  • De examenduur is 3,5 uur.
  • Het examen kan worden ingepland op een gewenst tijdsstip en plaats.

Meer informatie?

eem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor