Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

APICS CPIM-opleiding


Certified in Production and Inventory Management (CPIM)

button opleidingsbrochure opvragen

APICS CPIM-opleiding is een brede bedrijfskundige opleiding waarin aandacht voor alle bedrijfskundige aspecten; van het ontwerp van productieprocessen tot en met de uitvoering ervan, voorraadbeheer en kwaliteitsbeheersing. Het curriculum van CPIM bevat dan ook de modernste inzichten op het gebied van logistiek, ketenbeheersing en bedrijfsprocesverbetering.

De opleiding wordt verzorgd door ons zusterbedrijf ATIM Opleidingen. De opleiding bereidt u grondig voor op de examens, geeft inzicht in de theorie en stelt u in staat om de theoretische concepten toe te passen in de eigen praktijksituatie.

Part I en Part II

De cursist die geslaagd is voor de twee examens, mag de internationaal erkende en gewaardeerde titel CPIM achter zijn of haar naam te voeren.

De APICS CPIM-opleiding bestaat de module Part I en de module Part II.

Studievorm

Het ingangsniveau is mbo+ of hbo, waarbij enige jaren werkervaring in een logistieke functie als een belangrijk pluspunt geldt. Omdat gebruik gemaakt wordt van Engelstalige literatuur en ook de examens in het Engels worden afgenomen dient u te beschikken over goede leesvaardigheid in deze taal. De lessen worden gegeven in het Nederlands, op speciaal verzoek kan dit ook in het Engels.

De ervaring leert dat de studiebelasting per module ongeveer 50 tot 100 uren is.

Klassikaal

Iedere klassikale bijeenkomst duurt ongeveer 3 uur. Het programma heeft een zodanige omvang dat het in één jaar gevolgd kan worden en beslaat 5 modules.

Zelfstudie

Indien u kiest voor de zelfstudie of e-learning variant, dan kunt u op elk gewenst tijdstip beginnen. De studieplanning heeft u volledig in eigen hand. Bij de zelfstudie variant ontvangt u alleen de benodigde materialen om de opleiding te doorlopen. Lesmateriaal, sheets en documentatie zijn in het Engels.

E-learning

Bij de e-learning variant ontvangt u ook alle materialen én kunt u gebruik maken van contactmomenten met onze docent op een vastgesteld tijdstip (in onderling overleg). U kunt hierbij denken aan e-mail of telefonisch contact van 2 uur per module. Lesmateriaal, sheets en documentatie zijn in het Engels.

Plaats & data

De klassikale lessen worden uitsluitend verzorgd op A-locaties.
Deze locaties zijn uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de auto.

De CPIM-opleiding wordt bij voldoende inschrijvingen gegeven van 18.45 uur tot 21.45 uur op hieronder genoemde locaties in Nederland:

  • Nieuwegein
  • 's-Hertogenbosch
  • Arnhem
  • Alkmaar
  • Amsterdam
  • Assen
  • Eindhoven
  • Heerlen
  • Rotterdam
  • Weert

Daarnaast bieden wij de opleiding in Duitsland aan op hieronder genoemde locatie.
Ook deze locatie is uitstekend bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto.

Het is ook mogelijk deze opleiding incompany te verzorgen. Vraag hier een offerte aan.

button bekijk hier alle informatie over de opleiding apics cpim

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor