Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

APICS CLTD

APICS CLTD - Opleiding en modules

De APICS Certified in Logistics, Transportation and Distribution (CLTD) is een opleiding voor logistieke professionals die graag zijn of haar kennis en vaardigheden uitbreidt.
De opleiding is bijvoorbeeld zeer geschikt voor:
■ Logistiek managers 
■ Traffic managers
■ Transport / vloot managers
■ Magazijn operators / distributie managers
■ Reverse logistics managers

Wat leert u tijdens de opleiding?


Tijdens de opleiding leert u hoe u innovatieve logistieke strategieën kunt inzetten om de kosten terug te dringen, klanttevredenheid te verhogen en op een hoger niveau te presteren.
De APICS CLTD opleiding geeft u de benodigde kennis en vaardigheden van de Supply Chain managers van de toekomst.

ATIM bereidt u optimaal voor op het CLTD examen en heeft een programma ontwikkeld dat alle geëxamineerde inhoudsomgevingen omvat. Het programma levert de logistieke professional de benodigde vaardigheden voor optimaal logistiek management. Dit helpt men in het begrijpen en managen van de complexe moderne logistieke ketens. 

Het programma beslaat 8 modules. De studiebelasting per module wordt geschat op ongeveer 15 tot 30 uur.

 

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor