Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Bent u aangesloten bij SOOB?

De opleiding met SOOB subsidie afnemen

De komende jaren zijn er in de sector transport en logistiek veel nieuwe chauffeurs nodig. Ook groeit de betekenis van veiligheid voor alle werknemers in de branche. Door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt stimuleert SOOB het volgen van opleidingen en trainingen voor huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak.

De volledige opleiding kost bij BACE Academy € 1500,- (excl btw en lesmateriaal). Met SOOB Subsidie krijgt u de volledige opleiding terug, waarmee de kosten voor de opleiding € 0,00 zijn. De enige kosten die u met SOOB subsidie maakt zijn de benodigde lesmaterialen en de BTW kosten. 

Wilt u losse modules afnemen? Dan is de prijs per module:

Financieel Management  (€500 -  € 200 SOOB) = € 300,00

Calculatie (€400 - € 100 SOOB) =  € 300,00

Bedrijfsmanagement  (€300 - € 100 SOOB) =  € 200,00

Personeelsmanagement (€300 - € 100 SOOB) =  € 200,00

Wegvervoer Goederen (incl. internationaal) € 500,00 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor