Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

De 2-daagse basiscursus is speciaal bedoeld voor bedieners van gemotoriseerde hijs-, hef-, of transportvoertuigen die 16 jaar of ouder zijn en beschikken over weinig tot redelijke rij- en bedieningsvaardigheden.

Na het volgen van deze cursus is de cursist op de hoogte van de Arboregels en de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheden en de gebruikte interne transportmiddelen en kan deze toepassen in de praktijk.

NB: Deze cursus is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs (vrachtwagen/bus).

Inhoud

Tijdens de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan doelstellingen, verantwoordelijkheid, belasten van de heftruck, veiligheids- en gezondheidsvoorschriften, laden en lossen en interne verkeersregels. Tevens wordt de theoretische kennis geïntegreerd in de praktijksituatie van het bedrijf en worden de rij- en bedieningsvaardigheden van de chauffeurs getoetst volgens de exameneisen van het CCV, onderdeel van het CBR.

Leslocatie

Vianen, 's-Hertogenbosch en Beverwijk of incompany.

Lestijden

Twee dagen van 08.30 uur tot 16.00 uur.

Examen

De theorie wordt door middel van meerkeuzevragen afgenomen en het praktijkexamen wordt afgenomen volgens de exameneisen van het CCV.

Bijzonderheden

Indirect voldoet zowel werkgever als werknemer door middel van deze veiligheidstraining aan de voorschriften van zowel de Arbowet (Artikel 8)
als het Arbobesluit (Artikel 7.17c). De certificaten hebben een geldigheidsduur van vijf jaar.

Nascholing

Deze opleiding is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie. Lees hier meer over de verplichte nascholing.

Prijzen

De cursus kost € 399,00 (incl. lesmateriaal, excl. btw en CCV-kosten).

Direct inschrijven?

Klik hier om u direct voor deze cursus in te schrijven!

Offerte aanvragen?

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via
telefoonnummer 085-782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor