Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Nederlandstalige Executive Master of Business Administration

De Nederlandstalige Executive MBA is een managementprogramma op masterniveau. U krijgt kennis en vaardigheden aangereikt waarmee u uw ondernemende houding nog verder ontwikkelt. De opleiding is zeer praktisch, actief en dynamisch.Leren aan de hand van de eigen dagelijkse praktijk levert uitstekende resultaten op. De voortdurende interactie tussen de deelnemers en de docenten stimuleert de synergie tussen wetenschappelijke en praktische kennis en verhoogt het individuele leervermogen.

Deze opleiding bestaat uit een serie afgeronde masterclasses. Een masterclass is een reeks van bijeenkomsten waarin nauw met elkaar samenhangende vakgebieden aan bod komen. U sluit een masterclass af met een groepsopdracht. Deze groepsopdracht zorgt voor integratie van de verschillende modules en levert een bijzondere toegevoegde waarde omdat de praktijk en de groepsdynamiek centraal staan. Een afgeronde masterclass blijft twee jaar geldig. Deze opzet stelt u in staat uw eigen programma samen te stellen en tempo te volgen.

Meer informatie?

BACE Academy heeft een unieke samenwerkingsovereenkomst met Avans+. De bundeling van kennis en expertise van onze organisaties  voorziet hierdoor volledig in de opleidingsbehoefte. Via Avans+ kunt u het MBA programma doorlopen.  Klik hier voor meer informatie!

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor