Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Sociale vaardigheden openbaar vervoer

Vraag een offerte

Mensen doen de hele dag niets anders dan met elkaar communiceren. Ook voor een chauffeur is het contact met een gast een positieve uitdaging en een dagelijkse bezigheid. In deze training analyseren we uit welke onderdelen het communicatieproces eigenlijk bestaat. Het gaat namelijk niet zozeer om de boodschap die u uitzendt, maar vooral om de manier waarop u dat doet. Met het volgen van deze training ‘Sociale Vaardigheden’ krijgt u meer inzicht in, en kennis over, de interactie tussen uzelf en uw gasten maar ook uw collega’s.

Tijdens deze training leert u de - positieve en negatieve – effecten van diverse vormen van communicatie te herkennen, zodat u bewuste keuzes kunt maken in uw manier van communiceren met anderen. Het praktisch leren toepassen van verschillende communicatieve vaardigheden staat in deze training centraal en worden verschillende handvaten aangereikt om in allerlei wisselende situaties correct te handelen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor