Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Persoonlijke vaardigheden

Managers werken bij allerlei instellingen en ondernemingen waar uitvoerenden werken die leiding nodig hebben. De manager geeft leiding aan een of meer mensen, plant, organiseert en controleert. Veel medewerkers groeien door naar een leidinggevende positie vanwege hun vakbekwaamheid, talent en ambitie. De praktijk laat zien dat deze eigenschappen wel belangrijk zijn, maar absoluut nog geen garantie voor succes betekenen. Nieuwe competenties worden belangrijk, zoals communiceren, organiseren, motiveren, conflicthantering en time management. Daarin liggen de succesfactoren voor het slagen als manager. BACE Academy biedt een aantal specifieke basiscursussen en diverse losse modules die naar gelang de behoefte samen kunnen worden gevoegd tot een volledige managementopleiding. Onze trainingen in deze categorie:

Coaching of counseling traject
Communicatie
Communicatieve vaardigheden voor chauffeurs
Conflicthantering
Effectief telefoneren
Interculturele communicatie
Klantgericht handelen voor chauffeurs
Omgaan met agressie
Omgaan met agressie voor buschauffeurs
Praktische talenkennis voor chauffeurs
Slecht nieuws gesprekken
Sociale Vaardigheden Openbaar Vervoer
Sociale Vaardigheden voor Taxichauffeurs
Sociale veiligheid chauffeur openbaar vervoer
Time management
Train de trainer
Training stresshantering
Werkoverleg | Vergadertechnieken
Ziekteverzuim | Arbeidsverzuim

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor