Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Het zorgdragen voor goede arbeidsomstandigheden wordt steeds belangrijker. Zeker gezien de verantwoordelijkheden die in het kader van de Arbowetgeving aan werkgever en werknemer worden gesteld. Eén van de verplichtingen is het;

 • Ter beschikking stellen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen;
 • Het juiste gebruik;
 • Het houden van toezicht op naleving van deze wettelijke eis.

Dat het deskundige gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen van groot belang is, wordt inmiddels door een ieder onderkend. Hierbij spelen niet alleen gezondheidsrisico’s voor werknemers een rol, maar ook de aansprakelijkheid voor zowel werkgever als werknemer. Of men nu werkt met bijtende stoffen, in een pand of buiten op een industrieterrein, met enorme machines of met klein handgereedschap: steeds dient ervoor te worden gezorgd dat de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen aanwezig zijn en op de goede wijze gebruikt worden.
Ook factoren als temperatuur, vochtigheid etc. spelen hierbij een belangrijke rol.

Inhoud

Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld;

 • Hoofdbescherming;
 • Oogbescherming;
 • Voetbescherming;
 • Beschermende kleding;
 • Handbescherming;
 • Adembescherming;
 • Gehoorbescherming;
 • Valbescherming;
 • Onderhoud van de persoonlijke beschermingsmiddelen;
 • Wetgeving betreffende persoonlijke beschermingsmiddelen.

Frequentie

Op aanvraag

Duur

1 dagdeel

Leslocatie

Incompany

Lestijden

In onderling overleg.

Examen

De cursus wordt afgesloten met een toets. Bij een voldoende resultaat ontvangt de cursist een bewijs van deelname.

Prijzen

Incompany: Prijs op offertebasis

Offerte aanvragen?

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via
telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor