Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Lean examens juni gaan door!

Vanwege de recente versoepeling van de maatregelen zal ATIM-BACE bij het organiseren van het Lean examen in juni rekening houden met de maatregelen van het RIVM.

Dat wil zeggen:

  • Wij zorgen voor desinfecterende handgel.
  • We zullen een looproute aanleggen waar mogelijk.
  • Wij zullen rekening houden met een maximum van 30 personen, inclusief ons personeel.
    • Dit kan resulteren in een ochtend- en middaggroep afhankelijk van het aantal aanmeldingen per locatie.
  • We zullen met de examenplekken rekening houden met de afstand van 1,5m tussen de deelnemers.
  • We verwachten dat de deelnemers zelf de verantwoordelijkheid nemen om 1,5m afstand te houden van anderen.
  • Indien gewenst mogen de deelnemers zelf nog andere voorzorgsmaatregelen meenemen (zoals een mondkapje), maar daar wordt niet door ons voor gezorgd.

Wel willen we iedereen vragen om bij klachten, zoals koorts, hoesten en verkoudheid zich af te melden voor het examen.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor