Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Succesvolle start Project EVC

Succesvolle start EVC project!

Op 19 augustus 2010 heeft EVC-Centrum Hogeschool Wageningen en BACE Academy het startsein gegeven voor een Project EVC bij Nippon Express. Werknemers uit verschillende lagen van de organisatie zullen de komende tijd de kans benutten om hun competenties te laten meten en vastleggen door middel van EVC. Het gezamenlijke doel hiervan is het op maat aanbieden van een opleidingstraject.

Feestelijke start

De speciaal voor dit moment gemaakte taart gaf een feestelijk randje aan de startbijeenkomst, voor de eerste groep deelnemers. Elf medewerkers benutten de kans om hun competenties in beeld te brengen. Naast de uitleg over wat er van hen verwacht wordt ontvingen zij het handboek waarmee ze hun portfolio kunnen opbouwen.

Janneke Kierkels van EVC-Centrum Hogeschool Wageningen: “De mensen zien het als kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Dat is een van doelstellingen van Nippon Express. Met de uitkomst van het EVC kunnen we de scholing afstemmen op het niveau van de medewerkers. Dit doen we in samenwerking met BACE Academy”

Training assesoren

De mensen die in dit project als beoordelaar optreden, de zogenoemde assessoren, hebben een driedaagse training gevolgd. Deze is georganiseerd door EVC-Centrum Hogeschool Wageningen. Daarin hebben ze onder andere geleerd wat EVC is, hoe je competenties objectief beoordeelt en hoe je deze bevindingen beschrijft in een rapportage.

Voor de meeste deelnemers is het werken met een portfolio en het laten zien wat je kunt een nieuwe ervaring. Het begin was daarom wat onwennig maar “we zien wel wat er op ons af komt” was het standpunt van de meesten.

Een goed begin....

We beginnen dus met een goed gevoel aan het eerste traject. Halverwege september 2010 zal de tweede groep medewerkers starten met EVC. Op dat moment wordt het maatwerk opleidingstraject voor de eerste groep vormgegeven en ingezet. Op deze manier zullen 5 groepen medewerkers hun voordeel doen met de gezamenlijke aanpak van:

Nippon Express
EVC-Centrum Hogeschool Wageningen
BACE Academy

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor