Uw partner in opleiden

Tel: 030 600 50 80  Mail: Info@bace.nl

Code 95 actie

BACE Academy heeft speciaal voor chauffeurs die hun code 95 moeten behalen de code 95 actieweken opgericht.
Tijdens onze code 95 actieweken kunnen chauffeurs in slechts één week 35 uur nascholing behalen voor hun code 95.

Chauffeurs die zijn geboren voor 1 juli 1955 dienen vóór 10 september 2016 voor het C-rijbewijs, en vóór 10 september 2015 voor het D-rijbewijs, hun 35 uur nascholing hebben afgerond.

Code 95 actieweken (2017):

Chauffeursdag maandag 2 oktober 2017
Chauffeursdag theorie, dinsdag 3 oktober 2017
BBS, woensdag 4,5,10 oktober 2017
Fysieke belasting, vrijdag 6 oktober 2017
BHV beroepschauffeur, maandag 9 oktober 2017

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE Academy is uw opleider

BACE Academy is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Nieuwegein en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor

 


Meld u nu aan voor de BACE nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van BACE in uw mailbox.